kuerten 2010.07.12. 22:44

Hello Africa!

Erről ennyit, lehetne akár ez  is a végszava a dél-afrikai világbajnokságnak. Gyermeket nevelő anyák, kedves kis feleségek és természetesen a legősibb foglalkozást űző konzumhölgyek kapják most vissza férfiak millióit.

Bár voltak hatalmas csaták, karfába kapaszkodós derbik, de azért tegyük szívünkre a kezünket, és mondjuk ki bátran, pár hét múlva nem nagyon fogunk már emlékezni erre az egy hónapra. Pedig ez ritka jelenség a világbajnokságok történetében. Pár tanulságot azért minden bizonnyal levonhatunk:

1. Vége a gólzáporos, szemet gyönyörködtető labdarúgásnak.

2. Egyre nehezebb dolgal van a csatároknak és a védőknek is. Vagy test test ellen szerzel labdát, vagy garantáltan ütemet veszítessz és már jön is a "Hello Yellow"

3. Kéne szervezni egy FIFA továbbképézést ahol az előadókat az IIHF biztosítaná, és újragondolnák a videóbíró nameg a les fogalomkörét.

4. Bírói ajánlás a tüdőn fejelés helyett a lendületből mellberúgás, csak sárga jár érte.

5. Megismerkedhettünk egy új szakmával : "fociblogger"

6. Létezik olyan hülye polip, amelyik zászlókat eszik és a tengermosta Bajorföldön őshonos.

7. Maradona a kokain és Zanetti közül úgy néz ki inkább Zanettit hagyta otthon, de, hogy ne unatkozzon már Cambiassot és Garayt is lefelejtette a boardin pass-ról.

8. A gólvonal amolyan demarkációs vonal mely megadja a lehetőséget a játékvezetőnek, hogy a maga szubjektív módján döntse el, áthaladt e rajta a labda vagy sem.

9. A Jabulami sem rossz labda csak le ne pattanjon, mert abból csak baj van.

+1. Ez a kommentelők tanulsága, parancsoljatok

A bejegyzés trackback címe:

https://mititeteteee.blog.hu/api/trackback/id/tr342147686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlie Firpo 2010.07.13. 15:17:59

10. újra felfedezhettünk régi magyar fociarcokat a régmúltból és a jelenből :)
11.
süti beállítások módosítása