Miközben góltalansági maláriától sikít a Vuvuzuela, és a lakótelepi zöldséges Marika néni is arra fogja, hogy rohadta paradicsom, hogy bealudt a Honduras meccsen és hajnal délelőtt 9-kor ébredt. Én azt gondolom azért sem akarok most a Világbajnoksággal foglalkozni, inkább evezzünk, vagyis dekázzunk más vizekre. Na jó, de csak jelzés értékkel - ahogy a szomszéd Pista bácsi egy elfelejtett Hosszúlépés restanciáért, minden áldott este 30 éven át vizelte le a bakterházat - csak álljunk meg pár szóra. Én komolyan nem értem, sőt gyermeki kíváncsisággal várom az ideológiát arra, hogy a királyi televízió budapesti stúdiójában mi a rossebnek kell négyen ott üldögélni egész álló nap... OK az világos, kell egy hölgy! Megdöbbentő, hogy nők nélkül már a foci sem fogyasztóbarát sport, de ez így van rendjén... Kell valaki, akinek valamilyen tévés végzettsége van, és még a focihoz is ért, na itt már azért gordiuszi jelenség érezhető.

  - Hoppá közben a Jabulani megviccelte Kingson-t akkora gólt kapott, hogy még... -

Szóval itt még nincs vége, lehet fokozni. Kirobbanthatatlan médiajelenség lett Sallói Mester, akinek játéktudását soha nem feledjük, míg ugyanez gazdasági érzékéről sokak szerint már nem annyira mondható el. Nem egy magyar klubnál csuklanak és kezdenek tikkelni, ha a nevét meghallják. Majd következik a meglepetéstojás:

- Olyan személyiség, aki soha nem értett, és nem volt köze a labdarúgáshoz, amiért nagyon szerettük. Vagy:

- Olyan személy, aki nagyon értett, sőt ért a labdarúgáshoz, de nem az a szórakoztató figura, nem képernyőre való... Őket meg ezért szerettük. Vagy:

- Olyan polgártárs, celebféle, aki nem értett soha a focihoz, nem is beszélt róla, nem is csinálta, és ezért nagyon tiszteltük.

Ezt a nem túl hálás jelenséget pedig a rendező (aki csináljon rendet) megspékeli úgy, hogy még ezekre a 90 percekre is stylelist-et rendel, aki kituriz mindenkinek egy rózszaszínű inget, a lehető legkülönbözőbb árnyalatban. Minden alkalommal a mosóporreklám jut szembe, és azon gondolkodom, hogy melyik lehet P...(azért sem reklámozom) mosva... Most lehet, hogy azt gondolják "Ennek semmi se jó, nem olvasom többet.." de engem ez kicsit kifordít akkor is.

Aranyos volt amikor a spanyol zakker után, X magyarázta, hogy milyen érdekes, még így is Spanyolország végső győzelmére adják a legkevesebb oddsot, mire Sallói Mester kikelt magából, hogy milyen állatság, hiszen Spanyolország a legesélyesebb. Most akkor, hogy is van ez, melyik szám a micsoda? De ez megnyugtató kérem, hiszen most már biztosak lehetünk, hogy Sallói Mester soha nem volt részese semmilyen bundaügynek, vagy ha igen, akkor irgalmatlanul átkummantották...

A számokról jutott eszembe egy rövid intermezzo, a házépítésem közepette (ez is megér majd egy bejegyzést) elektromos szakik dolgoztak a fényáradaton, mikor következett a "te lekapcsolod a kettest, én meg belenyúlok" work flow. Kolléga akkorát ugrott, hogy megcsörrent a telefonja, és Bubka kért rögtön tanácsokat még így nyugdíjas korára is. Szittya magyar volt mindkét bajnok, csupán annyi történt, hogy amúgy arabosan Szerelő1 balról, míg Szerelő2 jobbról számolta a kapcsolókat. Hoppá!

Jól megvezettem mindenkit, úgy kezdtem, hogy egy szót sem a VB-ről, aztán mégis csak arról írtam. Megígérem, hogy az utolsó csoportkörig semmit!!

Jó étvágyat! Anyamarketing

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mititeteteee.blog.hu/api/trackback/id/tr412093919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlie Firpo 2010.06.21. 11:09:09

Kedves Kuerten!

Rulett Gyuriról is emlékezzünk meg, őt Sopronban szerették nagyon, amikor dupla v. semmin játszotta el a klub pénzét. :)
Ja és én hiányolom mágnestáblás Petit is, mert ő aztán tudná biztosan mondaná a tutit.
Amúgy igazi milfek vannak a studióban, sunáznám.
süti beállítások módosítása